Stefan Florescu continua sa sprijine micutii provenind din familii nevoiase: 300 de copilasi au primit ghiozdane pline cu rechizite scolare


Album Stefan Florescu ofera rechizite pentru 300 de copii, publicat de Stefan Florescu la 9/05/2011 (6 poze)


Vineri, 2 septembrie 2011, incepand cu orele 11:00, Stefan Florescu, presedintele Fundatiei „Stefan Florescu, Din Suflet pentru Suflet”, le-a oferit micutilor inclusi in programul de protectie sociala din sectorul 6, ghiozdanele si rechizitele necesare pentru ca acestia sa simta ca scoala incepe si pentru ei.
Este vorba despre 300 de copilasi ce provin din familii defavorizate, cu venituri mici sau fara venituri, al caror unic sprijin il reprezinta doar ajutorul social.
Acestia au primit din partea lui Stefan Florescu 300 de ghiozdane pline cu rechizite scolare, culori de colorat, carioci, caiete, penare, pentru a pasi cu dreptul in universul cunoasterii.

„Cu totii am fost copii si, cu emotii si pasi mici, am pasit in prima zi de scoala, pentru ca, mai tarziu, sa pasim pe drumul vietii cu pasi mari. Le urez succes si ii asigur ca in continuare ma voi preocupa si ii voi sprijini”, a declarat Stefan Florescu.

1 septembrie 2011

Leave a Reply