Album Stefan Florescu, presedintele A.P.C. Sector 6, trimite in excursie 100 de pensionari, publicat de Stefan Florescu la 1/31/2011 (2 poze)

Stefan Florescu trimite 100 de varstnici din sectorul 6 in excursie, cu autocarele, sambata, 4 septembrie a.c., la ora 5.30.
Plecarea se va face de la sediul APC Sector 6, iar traseul stabilit este Bucuresti – Curtea de Arges (vizita la Manastirea Curtea de Arges) – Barajul Vidraru – Bucuresti. Pensionarii vor suporta numai 20% din costul acestei excursii de suflet.
Prin aceasta actiune, care se inscrie in seria actiunilor umanitare derulate de Stefan Florescu si APC Sector 6 in cadrul campaniei “Din Suflet pentru Suflet”, pensionarii vor avea posibilitatea sa se destinda, sa socializeze si sa petreaca o zi frumoasa de inceput de toamna, uitand de problemele cu care ei se confrunta zi de zi.
Stefan Florescu, presedintele A.P.C. Sector 6, doreste ca varstnicii sa nu fie neglijati in Romania si de aceea, prin fiecare actiune pe care A.P.C. le-o dedica, le arata acestora multumirea, respectul pentru ca ne-au crescut, educat, pentru tot ce ne-au invatat si pentru tot ce au creat prin munca lor.
Nu trebuie sa uitam ca varstnicii sufera de o boala cumplita, incurabila – Singuratatea, si de aceea Stefan Florescu a gandit actiuni create special pentru ei, care vor gasi in membrii A.P.C. – Filiala Sector 6 prietenii care te ajuta din suflet, oricand si neconditionat.
Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului – Filiala Sector 6, simte mereu nevoia sa faca gesturi deosebite, deoarece intotdeauna a apreciat oamenii de calitate si a fost alaturi de acestia, pasionat fiind de adevaratele valori, implicandu-se in campania „Din Suflet, pentru Suflet” – pentru sufletele oamenilor.

Si varstnicii fac parte din marea si frumoasa familie a A.P.C. – Filiala Sector 6!

3 septembrie 2010

Leave a Reply