Album Stefan Florescu s-a intalnit cu copiii cu probleme neuro-psiho-motorii si sindrom Down, publicat de Stefan Florescu la 1/23/2011 (11 poze)

Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, s-a intalnit astazi, 20 august, cu copiii cu probleme neuro-psiho-motorii care sunt internati la Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii “Dr. Nicolae Robanescu” si cu cei care sufera de sindrom Down, de la Asociatia Sindrom Down Bucuresti (ASDB), in campania “Din Suflet, Pentru Suflet”.
Cei 35 de copii cu dizabilitati au fost insotiti de parintii lor si cu totii au avut posibilitatea sa petreaca alaturi de Stefan Florescu cateva ore magice, in care micutii au primit cadouri specifice varstei lor, au dansat, au admirat o expozitie de pictura realizata de tanarul artist Alexandru Gabriel Precup (16 ani) si cu totii au fost protagonistii unor momente de magie asigurate de trupa de magie invitata la acest eveniment de suflet, pentru a le face viata frumoasa, copiilor cu probleme.
Stefan Florescu le-a facut o surpriza copiilor cu probleme neuro-psiho-motorii internati, dar si conducerii Centrului National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii “Dr. Nicolae Robanescu” si anume: ei au primit in dar aparatul de distilat (de aspiratie) care ii ajuta pe copiii cel mai grav afectati de traumatisme cranio-cerebrale si o rampa de acees pentru persoane cu dizabilitati, care va fi montata la centrul unde micutii merg la recuperare.
Stefan Florescu le-a facut si tinerelor Madalina (21 ani) si Georgiana (21 ani) de la ASDB surpriza si, de ziua lor, au primit in dar torturi cu lumanari, artificii si cadouri de suflet, care le-au emotionat pana la lacrimi pe fetele cu sindrom Down.
Ca la orice petrecere care se respecta si aceasta intalnire de suflet nu s-a putut termina fara o hora romanesca ai carei protagonisti au fost copiii cu dizabilitati si Stefan Florescu. Acesta a promis ca se va intalni cu copiii cu dizabilitati de doua ori pe luna.
Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, va continua, ori de cate ori va exista cineva care sa aiba nevoie de ajutor, sa fie “Ingerul pazitor al copiilor talentati”, al celor cu dizabilitati, al varstnicilor si nu numai.

20 august 2010

Leave a Reply