Joi, 1 Decembrie a.c., Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, îi invită pe toți vârstnicii, membri ai Clubului Seniorilor Sector 6, la un prânz tradițional românesc, pentru a sărbători Ziua Națională a României.

Astfel, peste 1.500 de vârstnici din Sectorul 6 sunt așteptați, începând cu orele 11.00 și pe tot parcursul zilei, la Restaurantul „Casa Florescu”, unde vor servi un prânz tradițional ostășesc, cu fasole, costiță și cârnați și vor asista la un program de muzici militare, susținut de Fanfara Școlii de Muzici Militare.

Totodată, vor avea ocazia de a socializa, de a depăna amintiri, dar și de a răsfoi pagini semnificative din istoria neamului, mai ales că evenimentul se va bucura și de prezența cadrelor militare în rezervă și în retragere.

De asemenea, cele aproximativ 200 de persoane cu venituri mici și foarte mici, care beneficiază zilnic de o masă caldă în cadrul programului „Cantină Socială DIN SUFLET, PENTRU SUFLET” vor servi de Ziua Națională același meniu tradițional: fasole cu costiță și cârnați.

Jurnaliștii sunt asteptați joi, 1 Decembrie a.c., începând cu orele 10.30, la  Restaurantul „Casa Florescu” – Bulevardul Timişoara nr. 82, Sector 6.

Leave a Reply