STEFAN FLORESCU, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului – Sector 6, a fost in vizita la cei 40 de copii abandonati, carora le-a adus uniforme si alte haine pentru a merge la gradinita, scoala si liceu, adidasi, rechizite, jucarii si foarte multe dulciuri.

STEFAN FLORESCU le-a adus ieri si celor trei copii carora le-a aniversat ziua de nastere – Mario (4 ani), Matei (6 ani) si Gabriela (9 ani) – cate un tort cu lumanari si cadouri pentru fiecare in parte, care i-au bucurat pe toti cei mici.

Sarbatoritii, impreuna cu STEFAN FLORESCU, Doamna Mia (cea care are grija de micuti) si cu ceilalti copii abandonati au petrecut cateva ore de vis, la aceasta tripla petrecere.

Copiii de la casa de copii i-au facut si ei o surpriza lui STEFAN FLORESCU si l-au asaltat si impresionat cu imbratisarile si sarutarile lor, rasplatindu-l astfel pe cel care le este ca un adevarat tata.

Micutii i-au oferit in dar lui STEFAN FLORESCU tablouri pictate de manutele lor, aratandu-i acestuia ca sunt hotarati sa continue sa mearga la cursurile de pictura pe care STEFAN FLORESCU le pune la dispozitie celor mai talentati dintre copii.

La MIA’S Children sunt crescuti si ocrotiti cu multa dragoste 40 de copii, cu varste cuprinse intre 3 luni si 21 ani.

STEFAN FLORESCU, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului – Sector 6 a fost intotdeauna alaturi de copiii abandonati, de copiii cu Sindrom Down, de cei care sunt internati in spitale grav bolnavi si de copiii talentati, fara posibilitati materiale, implicandu-se in orice activitate umanitara din pasiune, pentru a-i ajuta din suflet, oricand si neconditionat, in CAMPANIA “DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”.

22 septembrie 2010

Leave a Reply