Album Stefan Florescu si copiii cu Down, publicat de Stefan Florescu la 12/17/2010 (5 poze)


Stefan Florescu, presedintele APC sector 6, a fost, din nou, ingerul pazitor al copiilor, de aceasta data, al celor cu sindrom Down.
La actiunea organizata de Stefan Florescu au fost in jur de 30 copii cu sindrom Down, parintii lor, alaturi de reprezentantii Asociatiei Caritas, asociatie care are grija de copiii cu dizabilitati.
Copiii au primit cadouri de la presedintele APC sector 6, Stefan Florescu, o masa plina de bunanati si distractie pe cinste, dar si Stefan Florescu a fost rasfatat, la randul lui, de copii, cu tablouri pictate de micuti, obiecte de artizanat facute de acestia si cu o „Diploma pentru o inima mare si generoasa, pentru caldura cu care ne-a primit si pentru faptul ca ne-a facut sa ne simtim frumosi si iubiti”.
Momentul de magie a fost unul care i-a tinut cu sufletul la gura atat pe copii cat si pe parinti, dar cadourile si distractia oferite in campania „Din suflet pentru suflet”, de catre Stefan Florescu, i-a impresionat pe micutii cu dizabilitati.
Stefan Florescu le-a promis copiilor cu sindrom Down ca de doua ori pe luna vor avea loc astfel de intalniri de suflet, la care copilasii cu dizabilitati vor avea ocazia sa socializeze intre ei, dar si alaturi de cei mai mari.
Stefan Florescu le va fi o gazda la fel de primitoare ori de cate ori micutii vor avea nevoie de cel care traieste pentru a face gesturi nobile.

1 august 2010

Leave a Reply