STEFAN FLORESCU, Presedintele APC Sector 6, a mers astazi, 8 septembrie, la Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii „Dr. Nicolae Robanescu” si a dat conducerii centrului, aparatul de distilat de 6 l (de aspiratie), pe care l-a achizitionat special pentru copiii cel mai grav afectati de traumatisme cranio-cerebrale, internati in centrul de recuperare.
STEFAN FLORESCU le-a facut aceasta surpriza copiilor cu probleme neuropsihomotorii si a tinut sa duca personal distilatorul, la centrul in care sunt internati micutii. El a intrat in fiecare salon pentru a-i vedea pe copii si pentru a sta de vorba cu parintii lor.
STEFAN FLORESCU a fost impresionat de starea de sanatate a micutilor si le-a promis doamnelor care conduc centrul, dr. Liliana Padure si Ioana Mierloi, ca va veni de acum in fiecare saptamana la centrul de recuparare a copiilor cu probleme neuro-psiho-motorii, alaturi de un clown si o printesa si, impreuna cu acestia, le va face si alte cadouri micutilor (plusuri, dulciuri, baloane, confetii), pentru a le colora macar un pic viata acestora si a parintilor lor.
Acest gest impresionant completeaza nesfarsita serie de actiuni dedicate copiilor si gandite de STEFAN FLORESCU, in Campania “Din Suflet, Pentru Suflet”.
Totodata, STEFAN FLORESCU va face si o rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati, care va fi montata la centrul unde micutii merg la recuperare.

Leave a Reply