Album Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati 2010, publicat de Stefan Florescu la 12/03/2010 (16 poze)

Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, a sarbatorit, impreuna cu 500 de persoane, „Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati”.
Aceasta actiune se incadreaza in seria actiunilor de suflet organizate de catre Stefan Florescu si APC Sector 6 impreuna cu Liga pentru Apararea Drepturilor Persoanelor cu Handicap din Romania si presedintele acesteia, dr. Luminita Gheorghiu.
La „Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati” au participat 12 asociatii din Romania care se preocupa de integrarea in societate a persoanelor cu dizabilitati.
Reprezentantii acestor asociatii au sustinut un program artistic deosebit, care i-a facut pe multi dintre participanti sa lacrimeze.
Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, a premiat cu diplome de excelenta si cupe aniversare toate cele 12 asociatii prezente la aceasta sarbatoare de suflet, ca semn de respect si pretuire pentru activitatea desfasurata de acestea, in sprijinul celor cu dizabilitati.
Presedintele Ligii pentru Apararea Drepturilor Persoanelor cu Handicap din Romania, dr. Luminita Gheorghiu, i-a acordat o diploma de excelenta lui Stefan Florescu pentru ca il apreciaza ca om caruia ii pasa de cei din jurul sau si pentru implicarea in cazurile, nu putine, ale copiilor cu dizabilitati, promitandu-i acestuia ca ii va fi mereu aproape in actiunile umanitare care vizeaza persoanele cu afectiuni neuro-psiho-motorii.
Asociatia pentru Protectia Cetateanului Sector 6 in parteneriat cu Liga pentru Apararea Drepturilor Persoanelor cu Handicap din Romania au daruit si multe cadouri de suflet tuturor celor 250 de persoane cu dizabilitati si insotitorilor acestora, prezenti cu totii la aceasta aniversare a „Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati”.
Aceasta zi speciala s-a incheiat cu o hora de suflet in care si-au dat mana toti participantii la aceasta sarbatoare deosebita.

3 decembrie 2010

Leave a Reply