Prin intermediul campaniei iniţiate de Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei „Ştefan Florescu, din Suflet pentru Suflet”, 4 fraţi, împreună cu mama lor, ce locuiau din anul 2003 într-o baracă insalubră, pot spune, în sfârşit, că le-a fost îndeplinit cel mai frumos vis : acela de a se muta într-o locuinţă.

Ştefan Florescu a mers în cartierul Giuleşti, special pentru a cunoaşte un viitor inginer, un viitor specialist IT, un puşti atras de catedră şi un tânăr ce visează să ajungă mare fotbalist, precum idolul său, Maradona.

Impresionat de drama lor, Stefan Florescu le-a pus la dispoziţie o casă cu 4 camere în care să locuiască provizoriu, până la obţinerea unei locuinţe sociale. În planul dotărilor, casa beneficiază de apă curentă, gaze şi electricitate.

De 8 ani, Victoria Manea aşteaptă să-i fie repartizată o locuinţă de către Primăria Sectorului 6, însă, de fiecare dată, a avut parte de promisiuni şi de uşi închise, chiar dacă se află pe primul loc, pe lista de aşteptare şi îndeplineşte criteriile necesare obţinerii unei locuinţe sociale.

Singurul care i-a întins o mână de ajutor până acum este Ştefan Florescu, iar, astfel de iniţiative trebuie încurajate, pentru că îi pot convinge şi pe alţi cetăţeni, cu suflet, să se implice aşa cum face, săptămânal, Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei „Ştefan Florescu, din Suflet pentru Suflet”.

Leave a Reply