Album Stefan Florescu – speranta tuturor, publicat de la 12/25/2010 (15 poze)

3000 de persoane care nu mai sperau ca Mos Craciun va mai veni in acest an la ele, au fost vizitate zilele acestea de Mosul, pentru ca Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, s-a gandit la toate categoriile defavorizate.
In aceste zile, Mosul, impreuna cu Stefan Florescu, au fost, in vizita, cu daruri multe pentru copiii cu dizabilitati, pentru copiii abandonati, pentru cei talentati, cei fara parinti, din spitale, parcuri, dar si pentru tineri si varstnici.
Stefan Florescu, insotit de Mos Craciun si de Craciunita, i-a vizitat pe copiii internati la Centrul de Recuperare a Copiilor cu probleme neuro-psiho-motorii „Nicolae Robanescu” pentru a le darui acestora zeci de saci cu cadouri de Craciun: jucarii, dulciuri, felicitari si carti.
O mare surpriza au avut si copiii fara parinti de la casa de copii Mia’s Children, la care a venit Mosul cu multe daruri, insotit de presedintele APC Sector 6.
Stefan Florescu le-a facut o surpriza si locuitorilor sectorului 6, celor din cartierul Giulesti – Sarbi, care au primit pachete cu cozonaci si alte produse de panificatie, conserve si carne, cu ocazia Sfintei Sarbatori a Craciunului.
Mos Craciun si Craciunita, trimisi de catre Stefan Florescu, au poposit si la gradinita 229, cu tolba plina de daruri pentru micutii de acolo, dar si in Parcul Moghioros, unde toti copiii au primit dulciuri, jucarii, calendare si iconite sfintite.
Presedintele APC Sector 6 i-a invitat pe copiii cu dizabilitati si pe cei talentati la Pomul de Craciun, unde Mosul si Craciunita le-au dat sute de cadouri si s-au distrat impreuna cu copiii si cu parintii acestora.
Si familiile cu multi copii au fost vizitate de Mosul cu tolba plina, printre acestea se numara si familia Stan, care are 10 copii de-o schioapa si carora Stefan Florescu le-a amenajat garsoniera, pentru ca micutii sa traiasca in conditii normale de viata.
Stefan Florescu si Mosul le-au inmanat cadouri si familiilor cu gemeni, ca de exemplu bunicilor din Calugareni, lipsiti de mijloace de subzistenta pentru gemenii pe care ii cresc, parasiti de catre parintii lor.
Pensionarii, printre care si veteranii de razboi, dar si tinerii au fost printre preferatii lui Mos Craciun, care le-a adus daruri multe si urari din partea presedintelui APC Sector 6.
Stefan Florescu le-a facut astfel, tuturor, un Craciun cu-adevarat fericit si plin de speranta.

25 decembrie 2010

Leave a Reply