Album Magazine sociale pentru cei cu venituri mici, publicat de Stefan Florescu la 3/17/2011 (2 poze)


Maine, 18 martie, se vor deschide oficial doua magazine sociale in sectorul 6, in Piata Chilia Veche (Bd. Drumul Taberei nr. 122-124), la ora 11.00 si in Piata Gorjului (Bd. Iuliu Maniu nr. 140-146), la ora 11.45. In aceste magazine, familiile cu venituri reduse pot cumpara produse de calitate la preturi foarte mici.
Raspunzand prompt apelului presedintelui Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, Stefan Florescu, oameni de afaceri din sector i s-au alaturat acestuia, in cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet” si au venit in intampinarea persoanelor cu venituri mici, carora le ofera posibilitatea sa cumpere din magazinele sociale produse 100% romanesti la preturi de producator, adica mult mai mici decat in magazinele obisnuite.
In aceste magazine sociale sunt comercializate alimente de prima necesitate: lapte, paine, ulei, faina, zahar, orez, carne si preparate din carne, branzeturi si alte produse lactate, etc…
In curand, vor mai fi deshise inca trei astfel de magazine pentru locuitorii sectorului 6.
Pe langa beneficiarii acestor magazine, cetatenii sectorului 6, la eveniment va participa si Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator.
Presedintele Partidului Conservator Sector 6, Stefan Florescu, prin Asociatia pentru Protectia Cetateanului, ajuta neconditionat toate categoriile sociale defavorizate pentru a le face sa simta ca nu sunt uitate de societate, mai ales in aceasta perioada de criza.

17 Martie 2011

Leave a Reply