COMUNICAT DE PRESA

STEFAN FLORESCU organizeaza o super-petrecere cu peste 120 de invitati, pentru 8 sarbatoriti dintre copiii abandonati si cei cu Sindrom Down

STEFAN FLORESCU, Presedintele APC Sector 6 va da o super-petrecere cu 120 de invitati, pentru 8 copii sarbatoriti dintre cei abandonati si cu Sindrom Down vineri, 8 octombrie a.c., ora 11.00, la restaurantul Casa Florescu, din Bd. Timisoara nr. 82, Sector 6, in cadrul Campaniei “Din Suflet, Pentru Suflet”.

Cei 8 copii care vor fi sarbatoriti la aceasta petrecere, vor primi cadouri special alese de catre STEFAN FLORESCU pentru ei si nelipsitele torturi de ziua lor, cu lumanari si artificii.

La acest eveniment de suflet vor fi prezenti cei 35 de copii cu Sindrom Down de la Asociatia Sindrom Down Bucuresti, insotiti de parintii lor si 30 de copii abandonati, de la casa de copii, care vor veni impreuna cu cei care au grija de ei, zi de zi.

Invitata de onoare a acestei petreceri este micuta Vanessa (3 ani si jumatate), care are hemipareza pe partea dreapta si pe care STEFAN FLORESCU a adus-o in urma cu o saptamana de la Onesti, la Bucuresti, impreuna cu mama ei, la un Centru de Recuperare a Copiilor, pentru a fi recuperata si a nu mai avea aceasta dizabilitate. De atunci, STEFAN FLORESCU a vizitat-o de mai multe ori pe micuta Vanessa la acel centru, ducandu-i jucarii, dulciuri, fructe, a discutat cu medicii despre programul de recuperare a fetitei, le-a dus la un mall pe Vanessa si pe mama ei si se preocupa neincetat ca acestora sa nu le lipseasca nimic si sa beneficieze de tot confortul pe toata durata recuperarii fetitei.

De aceea, Vanessa impreuna cu mama ei vor fi prezente si vineri alaturi de STEFAN FLORESCU si de cei 65 de copii abandonati si cu Sindrom Down, la super-petrecerea in care, cu totii, vor savura cateva ore magice si se vor distra alaturi de clown, magician si Printesa care le va face face-painting, vor servi masa, vor canta, vor dansa si vor primi cadouri de suflet de la cel care traieste pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

STEFAN FLORESCU, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6 simte mereu nevoia de a face gesturi deosebite, pentru oameni deosebiti, tineri sau copii cu dizabilitati, pensionari – marginalizati de societate, copii talentati dar lipsiti de sprijin material.

STEFAN FLORESCU s-a aplecat intotdeauna asupra problemelor acestor categorii, intrucat apreciaza calitatea umana si nu concepe ca printre noi sa existe suflete ranite.

Aceasta este si explicatia gesturilor deosebite ale lui STEFAN FLORESCU, materializate in CAMPANIA “DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”.

7 octombrie 2010

Leave a Reply