In campania „Din suflet, pentru suflet”, Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, impreuna cu peste o suta de doamne din Clubul Seniorilor din sector, organizeaza Concursul „Cei mai savurosi mucenici”, cu ocazia zilei de 9 martie – Ziua Sfintilor Mucenici, in care ortodocsii ii sarbatoresc pe cei 40 de mucenici din Sevastia si in care, conform traditiei, se beau 40 de pahare cu vin.
Astfel, miercuri, 9 martie, la ora 13:00, la restaurantul Casa Florescu din Bd. Timisoara nr. 69, douazeci de doamne din Clubul Seniorilor sectorului 6 vor intra in concurs, etalandu-si mucenicii preparati acasa, fie muntenesti, fie moldovenesti.
In urma degustarii acestor produse traditionale romanesti, Stefan Florescu, presedintele PC Sector 6 si al APC Sector 6, va inmana diplome de excelenta in gastronomie si premii pentru indemanarea si talentul de care vor da dovada gospodinele in realizarea celor mai savurosi mucenici din sector.
„Obiceiurile si tradiţiile sunt dovada existenţei şi dezvoltării culturale a unei comunitati. Trebuie să ne străduim cu toţii ca aceste valori să fie păstrate, conservate şi transmise generatiilor de dupa noi. A respecta tradiţiile şi obiceiurile inseamna respect faţă de propria persoană”, a declarat Stefan Florescu.

7 Martie 2011

Leave a Reply