C O M U N I C A T  D E  P R E S A

In primele ore ale campaniei „STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in Capitala!”, peste 5.000 de locuitori ai sectorului 6 au semnat PENTRU initiativa unui
PROIECT DE LEGE privind regimul aplicat autoturismelor stationate neregulamentar
(click pentru a-l citi)

 

Luni, 15 august a.c., la orele 11.00, la initiativa presedintelui  Fundatiei „Stefan Florescu – Din suflet, pentru suflet”, in sectorul 6 a debutat campania „STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in SECTORUL 6!”

Stefan Florescu vine astfel in intampinarea locuitorilor sectorului 6 care, in repetate randuri, i-au solicitat sprijinul, nemultumiti de aceasta masura impusa de Primaria Sectorului 6.

Asadar, a decis initierea unui proiect legislativ pe care sa il depuna in Parlament, demers pentru care, potrivit Constitutiei, sunt necesare 100.000 de semnaturi. Numai in prima ora de la debutul actiunii, la cele 10 corturi amplasate in zona pietelor agro–alimentare si a marilor intersectii, peste 2.000 de  cetateni ai Capitalei semnasera deja PENTRU aceasta initiativa, iar pana la orele 15.00 aproximativ 5.000.

„Asa cum ma asteptam, foarte multi cetateni au raspuns pozitiv initiativei pe care o sustin, dand dovada de simt civic si preocupare fata de problemele cu care ne confruntam cu totii, zi de zi, ca locuitori ai sectorului 6. Sunt convins ca, numai pana la sfarsitul acestei luni, vom reusi sa strangem peste 100.000 de semnaturi, iar pana la finalul campaniei, cu mult mai multe. Vreau sa ii asigur pe toti cei care mi-au fost, sunt şi imi vor fi alaturi, ca vom duce la bun sfarsit acest demers si ca voi continua sa ma implic, cel putin la fel de activ ca si pana acum, in a le proteja drepturile de cetateni, cat si in  solutionarea unor situatii dificile, cu care, din nefericire, multi dintre ei se confrunta”, a declarat Stefan Florescu, presedintele fundatiei cu acelasi nume si initiatorul acestui proiect.

Album STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in Capitala!, publicat de Stefan Florescu la 8/15/2011 (12 poze)


Reamintim tuturor celor care doresc sa se alature acestei campanii si sa il sustina pe Stefan Florescu ca, in perioada 15 august – 15 septembrie a.c., le stau la dispozitie cele 10 corturi amplasate in sectorul 6, dupa cum urmeaza:

  1. Bd. Ghencea nr. 30 (capatul tramvaiului 41)
  2. Str. Drumul Taberei nr. 90 – Piata Valea Ialomitei
  3. Str. Drumul Taberei nr. 122-124 – Piata Chilia Veche
  4. Str. Drumul Taberei nr. 18 – Piata Orizont
  5. Str. Drumul Taberei nr. 34 (in fata complexului alimentar)
  6. Str. Drumul Taberei nr. 42 – Piata Drumul Taberei
  7. Bd. Iuliu Maniu nr. 134–140 – Piata Gorjului
  8. Bd. Iuliu Maniu nr. 73–92 – Piata Veteranilor
  9. Bd. Iuliu Maniu nr. 38-42 – Pasajul Lujerului
  10. Calea Crangasi nr. 29 – Piata Crangasi

Leave a Reply