Luni, 5 decembrie a.c., în ajun de Moş Nicolae, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, Ştefan Florescu, a demarat campania „DAR DIN SUFLET, DE CRĂCIUN”.

În cadrul acesteia, toată luna decembrie, locuitorii Sectorului 6, care se vor afla în pieţele agro – alimentare, în marile intersecţii, în apropierea sau în parcările centrelor comerciale şi în parcuri, vor avea surpriza de a primi un dar de suflet, oferit chiar de Ştefan Florescu.

În debutul campaniei, chiar în seara de Moş Nicolae, Ştefan Florescu i-a vizitat pe cei 42 de micuţi din cadrul unui centru de copii din Sectorul 6, aflat sub ocrotirea Fundaţiei Umanitare „Mia`s Children”. Aceştia l-au aşteptat cu ghetuţele lustruite şi s-au pregătit cu multe poezii şi cântecele, întrecându-se în cadrul unui concurs organizat ad hoc sub genericul „Eu sunt cel mai cuminte”.

Ştefan Florescu le-a dăruit jucăriile lor favorite, multe dulciuri şi fructe, dar şi alimente şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

În zilele următoare, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET va duce daruri de suflet şi copiilor instituţionalizaţi în cadrul altor centre de ocrotire de pe raza Sectorului 6.

Nu au fost uitate nici familiile care se confruntă cu probleme, familii deja incluse în programul social şi care beneficiază de sprijinul Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET. Astfel, copii, părinţi şi bunici, cu toţii vor primi câte un DAR DE SUFLET DE CRĂCIUN.

„Este trist, dar sunt prea mulţi părinţi care, deşi se străduiesc zi de zi să asigure strictul necesar traiului, iar banii nu le mai ajung pentru a le oferi micuţilor lor un cadou de Moş Nicolae sau de Moş Crăciun. De aceea, prin această campanie, ne-am propus să venim în  sprijinul lor, al vârstnicilor şi, de ce nu, al celor de toate vârstele, care se confruntă cu situaţii materiale deosebite şi nu îşi pot permite să le dăruiască celor dragi ceea ce şi-ar dori. Vrem să îi ajutăm ca, măcar în prag de Crăciun şi An Nou, să-şi regăsescă zâmbetul, vrem să le dăruim cadouri şi multă bucurie în suflet”, a declarat Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

Leave a Reply