Album Ziua Internationala a Sindromului Down si ZICA, publicat de Stefan Florescu la 4/13/2011 (5 poze)


Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, i-a sarbatorit pe copiii si tinerii cu autism si cu sindrom Down cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului si a Zilei Internationale a Sindromului Down, care se sarbatoresc in intreaga lume, in luna aprilie.
La aceasta sarbatoare au fost prezenti o suta de copii si tineri cu dizbilitati alaturi de parintii lor, cu totii simtindu-se excelent, pentru faptul ca Stefan Florescu le arata mereu ca ii pretuieste si ca se preocupa de integrarea in societate a persoanelor cu dizabilitati si de acceptarea acestora de catre cei din jur.
Invitatii lui Stefan Florescu au fost incantati de faptul ca la aceasta sarbatoare s-au intalnit cu Magicianul, care le-a oferit momente cu-adevarat magice, dar si cu Printesa, care le-a pictat fata copiilor si tinerilor.
Totodata, presedintele APC Sector 6 le-a facut o surpriza si celor sapte tineri cu dizabilitati care si-au serbat zilele de nastere in aceasta perioada a anului, oferindu-le cadouri si torturi cu lumanari si artificii.
Aceasta intalnire a fost una din lunga serie a intalnirilor de suflet organizate de catre Stefan Florescu in campania „Din suflet, pentru suflet” pentru copiii si tinerii cu dizabilitati.

Stefan Florescu doreste sa cultive respectul tuturor fata de persoanele cu dizabilitati si va continua actiunile care le vizeaza pe acestea, in campania „Din suflet, pentru suflet”.

12 aprilie 2011

Leave a Reply